Sună-ne acum

De ce să alegi WooCommerce pentru magazinul tău online

În acest articol vei afla ce este WooCommerce, cum funcționează și de ce să alegi WooCommerce ca soluție pentru magazinul tău online.

WooCommerce este o platformă de comerț electronic foarte populară și flexibilă care se poate integra cu site-urile WordPress. Cu WooCommerce poți gestiona magazinul tău online simplu, este flexibil și are la bază caracteristici esențiale pentru comerțul electronic precum gestionarea inventarului și a taxelor, plăți online securizate și se integrează inclusiv cu firmele de curierat.

S-ar putea să te găndești să deschizi primul tău magazin online acum sau ai deja unul, însă mai devreme sau mai târziu vei avea nevoi de o strategie de creștere. Pentru că este gândit ca un sistem modular, WooCommerce se adaptează pentru a răspunde la nevoile afacerii tale, indiferent de dimensiunea economică sau volumul de tranzacții. Poate procesa de la câteva comenzi pe zi și până la sute de comenzi pe secundă!

O treime din magazinele online aleg platforma WooCommerce și asta pentru că există mai multe motive pentru care WooCommerce ar putea fi o alegere bună pentru magazinul tău online:

În concluzie, WooCommerce oferă o soluție completă pentru comerț electronic, este rapid și sigur, ușor de utilizat și care se poate adapta la nevoile afacerii tale. Avem experiență de peste 8 ani cu WooCommerce și putem construi orice fel de magazin online WooCommerce sau scala ori administra unul existent. Putem de asemenea să-ți oferim constanță în ceea ce privește direcția și strategia de dezvoltare a afacerii tale online. Contactează-ne astăzi pentru mai multe detalii.

Experți în WordPress

Oferim servicii de dezvoltare personalizate de plugin-uri, teme, front-end și back-end pentru WordPress. Mentenanță, consultanță și servicii de dezvoltare tehnică WordPress, integrări ERP, integrări API, soluții de plăți online, migrarea datelor, soluții multilingve și servicii de asistență. Avem experiență cu afaceri mici sau medii și corporații la nivel global.

Află mai multe

Mentenanță WordPress

Oferim asistență și întreținere pentru site-uri WordPress. Echipa noastră de experți în WordPress te poate ajuta cu orice fel de problemă legată de site-ul tău. În plus față de planurile noastre lunare, oferim și opțiunea fără angajamente sau contracte pe termen lung. Contactează-ne pentru mai multe detalii.

Află mai multe